Leaving lovely Budapest…

foto_uj_uj_2_filtered

Jeg er ved at flyve hjem til København. Det har virkelig været en god, men travl uge. Og hård fordi det var svært at sige farvel.

Der har ikke været så meget dressing up, for jeg rejser kun med håndbagage og så prioriterede jeg varmt og praktisk tøj, for jeg er virkelig typen der fryser meget hurtigt. Særligt de første par dage var der rigtig koldt i Budapest, så er virkelig glad for at jeg valgte at tage jakken og skoene på billedet med. Jakken fandt jeg til sidste års Tommy Hilfiger efterår/vinter kollektionssalg på Christianshavn og er virkelig blevet glad for den. Som bonus er farven endt med at blive super in denne sæson, så det er perfekt. Skoene er fra Timberland og er med for så de holder fusserne dejlig varme. Købte dem sidste år, for jeg var så træt af at få våde tæer og blive syg hver evig eneste vinter. Det har vist sig, at de var en virkelig god investering, for de holder al fugt ude. Jeg har i hvert fald aldrig fået våde tæer med dem på, så kan kun anbefale Timberlands støvler.

Nu er jeg landet i København og må sige at jeg glæder mig til at blogge fra laptop i stedet for fra iPhone. Og til at se dem herhjemme. Hav en dejlig tirsdag alle sammen! : )

Thanks to Tibi for taking and editing this photo. :3 And happy birthday too!

Reklamer

2 thoughts on “Leaving lovely Budapest…

  1. It might would have been hard tho. I’m not used to you calling me Tibi instead of Tibor, what happened? :3 Thank you for the good wishes anyhow!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s