New in: Sandaler fra Bianco

20130209-092603.jpg20130209-094557.jpg

Jeg er stor fan af januarudsalg, for der er så mange lækre ting sat ned til næsten ingen penge. De her skønne sandaler fandt jeg i Bianco til -70%, så de kostede knap 120 kr. Jeg plejer at være ret heldig med at det, som jeg lige har sukket over, bliver sat ned og det her er et af tilfældene. I sommers kunne jeg ikke beslutte mig for om jeg skulle have dem i sort, pink eller orange, men det blev så besluttet for mig. Normalt er jeg bestemt ikke glad for orange og jeg ender altid med at købe sorte sandaler og stiletter, så havde nok endt med den sorte model, hvis jeg havde købt dem i sommers. Men jeg synes faktisk at de her er virkelig flotte og er glad for endeligt at eje et par sko, der er lidt vildere i farven end sort. Nu skal det bare blive sommer (eller bare forår!) og sol, så jeg kan få et par brune stænger til de fine sandaler!

Har I også fundet lækkerier til januarudsalget? : )

Reklamer

2 thoughts on “New in: Sandaler fra Bianco

  1. De er ret fede, men ser næsten mere røde ud på billederne end orange? Jeg er selv ikke en ørn til at gå i stiletter, falder for det meste, så i den forstand er det godt at jeg har en kæreste der er ca samme højde som mig, så jeg har en undskyld for ikke at tage stiletter på :p

    • Åhh, jeg elsker bare tårnhøje stiletter! De her er faktisk ret lave i forhold til mine yndlings der er 14 cm. Men kan godt se at du har en god undskyldning der! :D Med hensyn til farven så synes jeg at billederne gengiver farven fint xD men der stod også orange på æsken :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s