Nailsavers

20131206-125720.jpg
Mine negle var i en tid nogenlunde stærke og pæne, lange. Men når det bliver rigtig koldt eller bare i perioder, så bliver de helt umulige. Det skete også i går: de flossede, var knækket flere steder, så de nærmest var bølgede (:S!) og var ikke engang nær lige lange. Så der var ingen vej udenom: den (engang) fine neglelak skulle af, hvorefter neglene skulle files helt ned, så de kan vokse ud igen, sunde og stærke. Hvor er jeg dog glad for at jeg havde fået de vigtigste ting til at afhjælpe krisen med til Budapest!

Tip tip at afhjælpe neglekrise:
1. Fil dem helt korte og husk kun at file én vej, det gør at de har sværere ved at knække og kan dermed holde til mere. Der må IKKE files frem og tilbage.
2. Brug en neglebåndsolie, så både negle og neglebånd får rigeligt med fugt. Jeg har i dag brugt Almond Nail & Cuticle Oil fra The Body Shop, der koster 95 kr. Jeg kan ret godt lide den fordi dens børste er rigtig god til at fordele olien og den bliver absorberet meget hurtigt (hvert fald på mine tørre negle). Desuden dufter den skønt. Endnu et produkt fra GOODIEBOX, som jeg flittigt vil bruge!
20131206-125957.jpg
3. Slut af med en håndcreme. Jeg har altid min mini håndcreme fra Matas Natur serien med i tasken, så jeg kan smøre mig ind på farten. Den er med gojibær og økologisk aloe vera, som er utrolig lækkert. Den har en dejlig mild duft (er parfumeret) og er fri for farvestoffer og parabener. Den kan købes lige HER og koster 49,95 kr. for 80 ml. Den kan også fås i 240 ml til kun en 20’er mere. Der er i øjeblikket 3 for 2 på hele Matas Natur serien, så man kan gøre et godt køb!

Nu føler jeg at der er styr på mine negle og det føles rigtig dejligt, selvom jeg er lidt ked af at de er så korte. Der går noget tid før der kommer lidt længde på, men jeg ved jo at det er det værd.

Hvad er jeres neglerutine? Har I nogle produkter, som I kan anbefale? :)

Neglebåndsolien nyder også udsigten fra Roof Loungen på Marriott.

Neglebåndsolien nyder også udsigten fra Roof Loungen på Marriott.

*

I går læste jeg på Marriott og var jeg sammen med bror. Vi kørte Lena til hundekosmetolog. Hun nød det sjovt nok og endte med at dufte dejligt af vanilje, haha! Senere hentede vi min niece i børnehaven og kørte hende til svømning – så skønt at se hende igen. Min lille prinsesse. <3 Så var jeg til kangoo med Viki og dagen blev afsluttet med en cocktail sammen med bror.

I dag sidder jeg igen på Marriott og hygger mig med kaffe, kager og læsning. Senere skal jeg hente prinsessen i børnehave og så kommer min søster fra Wien til Budapest med sin kæreste og lille dreng. Jeg glæder mig! Det er så rart at se dem allesammen igen.

Håber at I allesammen klarede stormen i går? Her blæser det lidt ekstra, men ellers skinner solen dejligt – meget bedre dagslys til mine billeder her end hjemme, juhuuu! :D

xoxo

A.

Ps.: Post # 100, oh my god.

Reklamer

2 thoughts on “Nailsavers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s