Cacao Dream

foto-35

Denne håndcreme med kakao og pistacie fra Yves Rocher gemte sig under træet til jul og jeg er blevet virkelig glad for den. Den har seriøst verdens bedste duft, hvis man har en svaghed for chokolade! Duften er faktisk det bedste ved den. Den fugter også godt, men det er ikke en fed håndcreme som fx Body Shops Hamp håndcreme. Den er lige tilpas, hvis man lige skal have fugtet (og duftet!) hænderne uden at få fedtede fingre.

Forleden brugte jeg den før jeg gik i seng, sov lidt for godt og vågnede til at der bare duftede helt fantastisk på mit værelse… Så gik det op for mig at det var mine hænder, der stadig duftede skønt! Virkelig en favorit. Min kæreste udbrød også “den dufter jo som god chokolade!”, da jeg fik ham til at dufte til den.

Desværre er det en sæsonvare, så man kan ikke få den på Yves Rocher’s webshop. Der er ellers tale om en serie med body lotion, shower gel og håndcreme, og der findes tre varianter: kakao og appelsin, kakao og hindbær og kakao og pistacie.

Jeg håber på at Yves Rocher vil føre Cacao-serien igen til næste jul og på at det lykkes mig at være sparsom med den, så den holder længe, men den er jo lidt som chokolade… svær at holde sig fra.

Har I prøvet nogle produkter fra Yves Rochers Cacao-serie? :)

xoxo

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s